neděle 24. dubna 2011

RBR HDR Mod

Asi před půl rokem jsem na Youtube narazil na videa s HDR modem pro RBR, až ted jsem ovšem začal hledat jak to dostat do hry... Google nezklamal a díky starému prispěvku na RBR Czech foru jsem mod nainstaloval... Je to jednoduché , stáhněte tento rar (viz source) a obsah složky enbseries_gtasa_v0074f vložte do hlavni složky hry... ( vetšinou C:/Program Files/Sci Games/Richard Burns Rally ). Ze začátku se mi tento mod nelíbil, vše bylo rozmazané a tachometr se při vyšších rychlostech nedal číst, je to ale věc, která Vám vadit určite nebude, ve hře ted vše vypada více jak v Colin Mcrae DiRT... jedinou chybou která už mi opravdu vadí je jízda na sněhu - všude bílo a nevidíte na krok, jedete prostě na slepo... :)
...jelikož jde mód zapínat/vypínat klávesami Shift+F12, tak v případě jízdy na sněhu jej stačí jednoduše vypnout nebo druhá možnost je, pohrát si s nastavením modu v ini souboru. V archivu je samozžejmostí readme soubor, kde najdeme popisky co, který efekt umí a kdo má pevné nervy, může si s tímto módem poměrně dost vyhrát;)

I saw Youtube video with RBR HDR mod six months ago, until now I've start a founding way to have it in RBR, google didnt disappoint me and I installed that mod, it is simple, you must download this rar (viz. source) and content of the enbseries_gtasa_v0074f folder put into main RBR folder ( default C:/Program Files/Sci Games/Richard Burns Rally ). i disliked that mod , everything was blur and i cant read the speedmeter in the higher speeds, but this will not hamper. everything look more like Colin Mcrae DiRT..There is one mistake. That mistake are snow stages, you see only and only white so it´s a blind driving... :)
...As is possible to turn on/off this mod by pressing Shift+F12, you can just turn it off while you are driving on snow and problem is solved:) Second possibility how to avoid blind driving on snow stages is changing values in ini file of this mod. In archive with this mod you can also find readme file, where you find out what you how all effects work. And if you have enough time, you can tune your RBR with this for hours;)

Žádné komentáře:

Okomentovat