pátek 1. dubna 2011

Oficiálně oznámeno! RBR2 vyjde letos na podzim!

WIP game Richard Burns Rally 2
Dnes ráno oběhla většinu zahraničních herních serverů zpráva, která by mohla leckomu doslova vyrazit dech. RBR, které získalo nespočet ocenění ve světě simracingu, se po dlouhých šesti letech konečně dočká pokračování.


RBR2 by podle prvního mála informací mělo obsahovat kompletní seriál Mistrovství světa i neméně zajímavé IRC (u vybraných soutěží by se dokonce melo jednat o věrné ztvárnění kompletní tratě) a širokou plejádu vozů. Tvůrci připustili že jednají i s automobilkami, které plánují vstup do MS v blízké budoucnosti, to znamená, že by se ve hře mohly objevit i vozy které vyjedou na světové tratě až příští rok (které to jsou, však s ohledem na diskrétnost, nebylo prozrazeno). Kromě kompletní kolekce WRC bychom se měli dočkat zejména historiků s odpovídajícími technickými parametry.

To nás samozřejmě přivádí k otázce fyziky, která byla alfou a omegou úspěchu prvního dílu. Jakou cestou se vydá díl druhý? Jeden z tvůrcu se nechal slyšet, že je pro ně věrnost chování vozu opět na prvnim místě a do původní fyziky bude zapracováno spoustu nových vylepšení vedoucích ke zdokonalení realismu ve hře.

Další novinky bychom se měli dozvědět již brzy, ale už teď víme, že RBR2 se stane spolu s Diablem 3 a Dukem Nukem Forever jednou z nejočekávanějšich her letošního roku!
____________________________________________________
Samozřejmě, že se jednalo o aprílovou kulišárnu, kterou jsme si na vás připravili, přesto doufáme, že nám zachováte přízeň i v budoucnu.
____________________________________________________
We hope everyone realised that was only classic April day joke, and hoping you'll stay enjoying our RBR-news service in future, thank you all!

Žádné komentáře:

Okomentovat